Artykuły spożywcze

Co warto wiedzieć

Aplikacja e-food. Uważaj co jesz, uważaj co dzieje się z twoimi danymi
Opublikowano: 2014-07-22 15:00 Zaktualizowano: 2014-07-22 15:07

czytaj więcej >>

Chcemy, by w dziale dotyczącym żywności stałe miejsce znalazło się dla tematu niemarnowania żywności..
Opublikowano: 2020-04-27 15:10 Zaktualizowano: 2020-04-27 15:10

czytaj więcej >>

Czy w dobie pandemii żywność jest bezpieczna?
Opublikowano: 2020-03-27 13:25 Zaktualizowano: 2020-03-27 13:31

czytaj więcej >>

Dziś chcemy Cię zapytać, co sądzisz o samotnym bananie?
Opublikowano: 2020-05-14 14:47 Zaktualizowano: 2020-05-14 14:47

czytaj więcej >>

Niska temperatura nie dla pomidora
Opublikowano: 2020-04-27 15:06 Zaktualizowano: 2020-04-27 15:06

czytaj więcej >>

Nowe przepisy dotyczące znakowania mięsa flagą kraju pochodzenia
Opublikowano: 2020-09-24 10:08 Zaktualizowano: 2020-09-24 10:08

czytaj więcej >>

Produkty eko, bio, organic to to samo?
Opublikowano: 2020-05-07 12:37 Zaktualizowano: 2020-05-07 12:48

czytaj więcej >>

World Food Safety Day 2020
Opublikowano: 2020-06-05 10:13 Zaktualizowano: 2020-06-05 10:16

czytaj więcej >>

Zakupy spożywcze przez internet
Opublikowano: 2020-06-17 12:51 Zaktualizowano: 2020-06-17 12:51

czytaj więcej >>

Suplementy diety
Opublikowano: 2015-11-25 11:29 Zaktualizowano: 2016-02-15 16:25

czytaj więcej >>

Nowe zasady etykietowania żywności
Opublikowano: 2014-12-13 16:26 Zaktualizowano: 2015-01-05 16:37

Artykuł omawia w skrócie nowe zasady etykietowania żywności, obowiązujące od 13 grudnia 2014 r. 

czytaj więcej >>

Konsumenci chcą wiedzieć skąd pochodzi kupowana przez nich żywność.
Opublikowano: 2013-01-24 13:51 Zaktualizowano: 2013-12-06 17:07

czytaj więcej >>

Żywność ekologiczna
Opublikowano: 2005-12-01 14:42 Zaktualizowano: 2013-12-06 17:08

Produkt rolnictwa ekologicznego powinien zawierać co najmniej 95% składników wyprodukowanych metodami ekologicznymi.

czytaj więcej >>

Co to są probiotyki
Opublikowano: 2003-01-22 14:25 Zaktualizowano: 2014-01-10 12:40

Jako probiotyki są wykorzystywane najczęściej bakterie wyizolowane z przewodu pokarmowego człowieka należące do rodzaju Lactobacillus i Bifidobacterium.

czytaj więcej >>

infotekafundacjafk
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce internetowej. zamknijzamknij